Doe mee aan ons fietsonderzoek en verdien een giftcard van 20 euro

Fietsen naar je werk is lekker, gezond, goed voor het milieu en je rijdt zo de files voorbij. We weten het eigenlijk allemaal wel, maar het blijft soms toch verleidelijk om de auto te pakken. Daarom dagen we iedereen die werkt in Sloterdijk, Westpoort, Amsterdam-Noord of Zaanstad uit het gewoon eens een tijdje te proberen: met de fiets naar het werk. Steeds meer mensen doen dit.

Wij willen graag meer inzicht krijgen in het fietsgedrag van mensen in het gebied. Daarom vragen we je deel te nemen aan een onderzoek door TNO. De eerste 500 deelnemers die voldoen aan deze actie ontvangen als dank een giftcard van € 20,-.
Als je meedoet help je ons (anoniem) aan waardevolle inzichten in het gedrag van verkeersdeelnemers en kunnen we eventuele nieuwe fietsontwikkelingen en acties nog beter afstemmen op jullie fietsgedrag.

Doe ook mee!

Over dit onderzoek

  • Je vult de eerste vragenlijst in zijn geheel in via onderstaande link (invultijd circa 10 min). Let op: dit kan tot en met 1 oktober aanstaande.
  • In de eerste week van oktober ontvang je de tweede vragenlijst in je e-mail.
  • Vul de tweede vragenlijst voor 31 oktober 2017 helemaal in.
  • Je downloadt de Kilometervreter App. Download en activeer de app (uiterlijk voor 1 oktober 2017).
  • Zet in de app de functie ‘tracking’ aan wanneer je fietst, voor minimaal 6 weken. De app houdt dan automatisch je fietskilometers bij. De tracking is herkenbaar aan de aan/uit knop rechtsboven als je de app opent.
  • Gebruik in de app en bij beide vragenlijsten hetzelfde e-mailadres.

Bonus! Je fietswerk nog meer beloond.

Interesse in nog meer leuke fietsbeloningen? Lees meer over:

Sparen voor korting én een goed doel

Volg ons op Twitter en Facebook

Hier houden we je op de hoogte van nieuwe aanbiedingen, snelle fietsroutes, fietsweetjes, nieuwe aanbiedingen, die nog gaan komen.

We informeren je graag over onze mooie acties, fietstips, snelle en leuke fietsroutes.

Gelukt!