Spaar voor korting & fiets voor het goede doel

Je fietskilometers zijn doorlopend mooie kortingen waard. Wist je dat al? Je Kilometervreter app houdt handig iedere kilometer bij die je trapt. Die geregistreerde app-fietskilometers zijn mooie kortingen waard bij meer dan 180 winkels. Het sparen voor korting is niet gebiedsgebonden. Je kunt dus overal in Nederland fietsen. En in je app kun je ook nog eens een goed doel kiezen. Zo trap je gezond voor mooie kortingen én voor het goede doel.

 

Samen fietsen? Nog leuker

Door samen te bewegen word je gelukkiger en bouw je een betere band op. Daarnaast heeft samen bewegen als groot voordeel dat je samen aan je gezondheid werkt. Daarom fietsen vele werknemers met elkaar van en naar het werk. Als het maar een deel van het woon-werktraject. En als je toch samen fietst…. Dan kan je ook samen fietskilometers sparen voor een goed doel! Dan geef je een extra zinvolle reden aan je woon-werk-fietstocht.

 

Over deze actie

Handig om te weten over deze actie:

 • Je fietst van huis naar je werk in of door Westpoort/Sloterdijk, Zaanstad, Amsterdam-Noord.
 • Het fietsen voor kortingen is niet gebiedsgebonden: je kan dus overal in Nederland fietsen.
 • Iedereen die de app download en tracking (gps/wifi) aanzet, spaart automatisch voor kortingen bij de meer dan 180 aangesloten winkels op de app wanneer hij of zij gaat fietsen.
 • Download de KilometerVreter app en zet de tracking aan als je fietst. De tracking is herkenbaar aan de aan/uit knop rechtsboven als je de app opent. De app herkent automatisch of iemand fietst.
 • Iedere gefietste kilometer wordt bijgehouden in de app. Per 100 fietskilometer kan korting worden gekregen bij een van de aangesloten winkels of ondernemers in de app.
 • Kies in de Kilometervreter app de optie “sparen” en kies je goede doel. Staat jouw goede doel er niet bij? Je kunt een goed doel aanmelden via info@fietskilometervreter.nl. Mogelijk kiezen we jouw goede doel wel voor een volgende actie.

Download de App en spaar!

Download de gratis Kilometervreter app in de App- of Playstore:

Belangrijk: Laat vanaf het moment van aanmelding in de app de tracking aan wanneer je fietst. De app houdt dan automatisch je fietskilometers bij. De tracking is herkenbaar aan de aan/uit knop rechtsboven als je de app opent.
Verder help je ons hiermee (anoniem) aan waardevolle inzichten in het gedrag van verkeersdeelnemers en kunnen we eventuele nieuwe fietsontwikkelingen en acties nog beter afstemmen op jullie fietsgedrag.

Hoe werkt het krijgen van korting?

 • Ga in de app naar “winkels”.
 • Alle aangesloten winkels en de door hun aangeboden korting wordt hier vermeld.
 • Selecteer de juiste winkel.
 • Op het scherm volgt vraag: 100 FKM (FietsKilometers) inwisselen? Klik op “V”.
 • Op het scherm volgt de vraag: Zeker? Klik op “V”.
 • De app verrekent het aantal fietskilometers op het totaal.

Volg ons op Twitter en Facebook

Hier houden we je op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe acties, snelle fietsroutes, en fietsweetjes. Deel deze actie en wordt ook een fietsfan!

Twitter: @FietsKmvreter 
Facebook: /fietskilometervreter

We informeren je graag over onze mooie acties, fietstips, snelle en leuke fietsroutes.

Gelukt!